Sinä et saavuta koskaan henkistä valaistumista. Se sinä, joka kuvittelet olevasi, ei ole sinä. Se sinä, joka ajattelee sinua sinuna, ei ole sinä. Ei ole mitään sinää, joten kuka toivoo valaistuvansa? Jed McKenna Henkinen valaistuminen – hitonmoinen juttu

Gary R. Renard Gary Renard syntyi Masssachusettsin pohjoisrannikolla. Hänestä tuli menestyksekäs ammattikitaristi, mutta vuonna 1987, Harmonic Convergence -tapahtuman aikaan hän kuuli sisäisen kutsun ja päätti muuttaa elämänsä suuntaa. Hän muutti1990-luvun alussa Maineen, jossa hän koki voimakkaan henkisen herätyksen. Hän kirjoitti kirjan Maailmankaikkeus katoaa saamiensa ohjeiden mukaan yhdeksän vuoden aikana. Saatuaan valtavasti tukea ja kannustusta muilta puhujilta ja opiskelijoilta hän alkoi syksyllä 2003 pitää esitelmiä ja kursseja. Hänen puhujanuransa lähti nopeasti lentoon ja nykyään hän esiintyy kansainvälisesti.

Gary esitykset ovat yhdistelmä aseistariisuvaa huumoria, kaikkein terävintä metafyysistä tietoa sekä kokemuksellisia harjoituksia, ja häntä onkin kuvattu erääksi mielenkiintoisimmista ja rohkeimmista puhujista koko maailmassa. Viimeisten viiden vuoden aikana hän on esiintynyt lähes kaikkialla Yhdysvalloissa sekä 13 muussa maassa. Hän on ollut myös pääpuhujana Ihmeiden Oppikurssi -seminaareissa Salt Lake Cityssä ja San Franciscossa. Hän on saanut työtään myös Infinity Foundation Spirit -palkinnon. Tämä palkinto annetta sellaiselle henkilölle, joka on merkittävästi edistänyt henkisiä asioita maailmassa. Sen ovat aiemmin saaneet Dan Millman, Ram Dass, Gary Zukav, James Redfield ja Neale Donald Walsch.
www.garyrenard.comTeokset