Maailmankaikkeus rakastaa sinua ja näkee sinut tulevaisuudessa henkisesti valaistuneena ihmisen äriippumatta siitä, millaisia virheitä maan päällä teet. Diana Cooper Hieman henkisistä laeista

Sielupsykologia
– ylösnousemuksen avaimet ISBN: 978-952-9676-41-5 Nid. 299 s. Suositushinta: 25,00 € Meidän hintamme: 21,25 €

Tämä kirja on kultaakin arvokkaampi sinulle, joka haluat todella jouduttaa henkistä avautumistasi. Kirja sisältää valtavan määrän käytännön ohjeita siihen, miten voit päästä henkisellä tielläsi tehokkaimmin eteenpäin. Erilaisia itsetuntemusoppaita on lukuisia, mutta hyvin harva niistä käsittelee persoonan tason lisäksi myös sielua ja henkeä. Ellemme kuitenkaan tarkastele asioita myös sielun näkökulmasta, emme voi koskaan saavuttaa ihmisen perimmäistä päämäärää, jälleensyntymisen pyörästä vapautumista eli ylösnousemusta.

Kirjan aiheita ovat muun muassa:

  • Ihmisen kolme mieltä ja neljä kehoa
  • Kristustietoisuus
  • ylösnousemuksen vaatimukset ja vaikeudet
  • Psyykkinen suojautuminen
  • Ilmentämisen lait
Vuonna 2005 henkimaailmaan siirtynyt Dr. Joshua David Stone toimi transpersoonallisen psykologian terapeuttina, avioliittoneuvojana ja hypnologina. Henkisenä opettajana hän tuli tunnetuksi eritoten vuosittaisten wesak-juhlien vetäjänä ja maailmanlaajuisen I Am Universityn perustajana. Hän piti lukuisia henkistä kasvua luotaavia kursseja ja työpajoja ja kirjoitti suuren määrän ihmisenä olemista ja ylösnousemusta käsitteleviä kirjoja.

Katso tästä sisällysluettelo. Lue tästä kokonainen luku kirjasta.