Maailmankaikkeus rakastaa sinua ja näkee sinut tulevaisuudessa henkisesti valaistuneena ihmisen äriippumatta siitä, millaisia virheitä maan päällä teet. Diana Cooper Hieman henkisistä laeista

Gary R. Renard Gary Renard syntyi Masssachusettsin pohjoisrannikolla. Hänestä tuli menestyksekäs ammattikitaristi, mutta vuonna 1987, Harmonic Convergence -tapahtuman aikaan hän kuuli sisäisen kutsun ja päätti muuttaa elämänsä suuntaa. Hän muutti1990-luvun alussa Maineen, jossa hän koki voimakkaan henkisen herätyksen. Hän kirjoitti kirjan Maailmankaikkeus katoaa saamiensa ohjeiden mukaan yhdeksän vuoden aikana. Saatuaan valtavasti tukea ja kannustusta muilta puhujilta ja opiskelijoilta hän alkoi syksyllä 2003 pitää esitelmiä ja kursseja. Hänen puhujanuransa lähti nopeasti lentoon ja nykyään hän esiintyy kansainvälisesti.

Gary esitykset ovat yhdistelmä aseistariisuvaa huumoria, kaikkein terävintä metafyysistä tietoa sekä kokemuksellisia harjoituksia, ja häntä onkin kuvattu erääksi mielenkiintoisimmista ja rohkeimmista puhujista koko maailmassa. Viimeisten viiden vuoden aikana hän on esiintynyt lähes kaikkialla Yhdysvalloissa sekä 13 muussa maassa. Hän on ollut myös pääpuhujana Ihmeiden Oppikurssi -seminaareissa Salt Lake Cityssä ja San Franciscossa. Hän on saanut työtään myös Infinity Foundation Spirit -palkinnon. Tämä palkinto annetta sellaiselle henkilölle, joka on merkittävästi edistänyt henkisiä asioita maailmassa. Sen ovat aiemmin saaneet Dan Millman, Ram Dass, Gary Zukav, James Redfield ja Neale Donald Walsch.
www.garyrenard.comTeokset