Koska ajatukset eivät jätä alkulähdettään, meidän täytyy yhä olla siellä, missä Yksi Mieli on. Juha Kuvajainen Kamalan ihanat ihmissuhteet

Esther ja Jerry Hicks Esther ja Jerry Hicks, jotka olivat innostuneita Abrahamiksi itseään kutsuvien olentojen sanoman selkeydestä ja käytännöllisyydestä, alkoivat vuonna 1986 paljastaa muutamalle läheiselle liiketuttavalleen hämmästyttäviä kokemuksiaan Abrahamin kanssa.

Jerryn ja Estherin lisäksi moni muukin raha-asioista, terveysseikoista ja ihmissuhteista merkityksellisiä kysymyksiä esittänyt henkilö saavutti Abrahamin oppeja soveltaessaan erinomaisia käytännön tuloksia. Tämän vuoksi Jerry ja Esther päättivät tarjota Abrahamin opetuksia sille yhä laajenevalle joukolle etsijöitä, joka halusi löytää vastauksia siihen, miten elää parempaa elämää.

San Antoniossa, Texasissa sijaitsevaa kokouskeskusta tukikohtanaan pitäen Jerry ja Esther ovat vuodesta 1989 lähtien matkustaneet noin 50 kaupunkiin joka vuosi. He pitävät vuorovaikutuksellisia Sallimisen taide -työpajojaan niille johtajille, jotka kokoontuvat yhteen osallistuakseen tähän edistykselliseen ajatusten virtaan. Vaikka maailmanlaajuinen huomio onkin kohdistunut tähän Hyvinvoinnin filosofiaan, ja Ajatusten eturintamassa olevat ajattelijat ja opettajat ovat vuorostaan sisällyttäneet monia Abrahamin käsityksiä omiin bestseller-kirjoihinsa, käsikirjoituksiinsa, luentoihinsa ja niin edelleen, tämä materiaali on ensisijaisesti kiertänyt kädestä käteen. Kun ihmiset ovat alkaneet ymmärtää tämän kaltaisen henkisen käytännöllisyyden merkityksen omassa elämässään, he ovat halunneet jakaa tietoa myös toisille.

Abraham-ryhmä, joka koostuu ilmeisen kehittyneistä Aineettomista olennoista, kertoo laajemman näkemyksensä Esther Hicksin välityksellä. Ja puhutellessaan meitä omalle käsityskyvyllemme sopivassa muodossa rakkaudentäyteisin, sallivin, nerokkain mutta silti suhteellisen yksinkertaisin essein sekä kirjallisesti että äänitteiden muodossa he johdattavat meidät selkeään yhteyteen rakastavan Sisimmän olemuksemme kanssa. Lisäksi he auttavat Varsinaista minäämme voimistumaan ja siten kaikkia ympäröiviä olosuhteitamme kohenemaan.

Hicksit ovat julkaisseet tähän mennessä yli 600 erilaista Abraham-Hicks-kirjaa, -kasettia, -CD-levyä ja -videota.
www.abraham-hicks.comTeokset