Tulet oppimaan, että luot itse omat kokemuksesi, ja että kaikki voimasi on tässä nyt -hetkessä. Ja lopulta kirja johdattaa sinut ymmärtämään Tunteisiin perustuvaa opastusjärjestelmääsi sekä Esther ja Jerry Hicks Pyydä niin saat

Sylvia Browne Sylvia Browne syntyi Yhdysvalloissa, Kansas Cityssä. Hänen selvänäköiset lahjansa paljastuivat kolmen vuoden iässä, kun hän ilmoitti isoisänsä kuolleen (mikä oli totta) ja että hän tulisi saamaan pikkusiskon kolmen vuoden kuluttua.

Kuten hän oli ennustanutkin, Sharon syntyi kuukautta ennen Sylvian kuusivuotispäivää. Sylvian isoäiti, Ada Coil, oli myöskin meedio ja Celeste, Sylvian äiti varttuikin kodissa, jossa erilaiset näyt olivat arkipäivää. Vaikkei Celeste ollutkaan itse selvänäköinen, hän piti mediumismia täysin luonnollisena, vaikkakin ehkä hiukan ikävystyttävänä asiana. Hän ei halunnut enää lisää outouksia elämäänsä eikä siksi tukenut mitenkään tyttärensä Sylvian henkisiä taipumuksia. Sylvialla oli hyvin vaikea suhde äitiinsä, mutta suhde isään oli läheinen ja hellä.

Sylvia Browne on kirjoittanut lukuisia bestsellereitä (hän on suorittanut tutkinnon englannin kielessä) ja on maailmanlaajuisesti tunnettu selvänäkijä, joka esiintyy säännöllisesti televisiossa, radiossa ja lehdissä. Hän on myös Sylvia Browne -yhtiön johtaja ja perustanut oman the Society of Novus Spirit -kirkon, joka täytti vuonna 2006 20 vuotta.

Sylvian maanläheinen ja humoristinen tyyli viihdyttää suuresti hänen kuulijoitaan esitelmäkiertueilla. Hän asuu Kaliforniassa ja suunnittelee jatkavansa kirjojen kirjoittamista niin pitkään kuin suinkin kykenee.
www.sylvia.orgTeokset