Miten ihastuttava Olotilasi onkaan, kun voit ehdottomalla varmuudella tunnistaa oman Olemassaolosi ja sen syyn sekä oivaltaa täydellisesti, mitä kaikkea oikein olet. Esther ja Jerry Hicks Tunteiden mahtava voima

Iloiseksi
Nykyajan parisuhteen huikeat mahdollisuudet ISBN: 978-952-5422-30-6 200 s. Suositushinta: 32,80 € Meidän hintamme: 27,00 €

Rakkauden kolme aurinkoa: rakkaudellinen läheisyys, elävöittävä vetovoima, innostava seksuaalisuus. Siitä tulee niin ILOISEKSI!

Nykyajan parisuhteet ovat luonteeltaan täysin erilaisia kuin ikinä ennen ihmiskunnan historiassa. Yhdessäolon perustana olivat menneisyydessä turvallisuus, sosiaalinen hyväksyntä ja lasten kasvattaminen. Nykyään halutaan tämän lisäksi myös kestävää rakkautta, kiehtovaa vetovoimaa ja syvällistä seksuaalisuutta.

Iloiseksi – nykyajan parisuhteen huikeat mahdollisuudet antaa uuden ja innostavan näkökulma parisuhteesta, rakkaudesta ja seksuaalisuudesta.

Miten saada rakkauden aurinko loistamaan?
Miten intohimo säilytetään pitkässä parisuhteessa?
Mitkä ovat seksuaalisuuden kuusi ulottuvuutta?
Miten naisen ja miehen välinen energiakenttä toimii?
Oletko löytänyt kiihotuksen polkusi?
Miksi seksi vähenee parisuhteessa?

Psykologi Tony Dunderfelt on ihmisenä kasvamisen asiantuntija, joka on yli 30 vuoden ajan auttanut suomalaisia ymmärtämään ihmismielen salaisuuksia. Hän on suosittu luennoitsija, valmentaja, parisuhdeterapeutti ja televisiopersoona, joka asiantuntevasti yhdistää alan uusimmat tutkimustulokset käytännön elämän kanssa.

Tony on yksi Suomen luetuimmista tietokirjailijoista. Hänen tunnettuja teoksiaan ovat mm. Elämänkaaripsykologia, Irti tunnekoukuista, Parisuhteen kemia, Tunnista temperamentit, Läsnäoleva kohtaaminen ja Käytä intuitiotasi.

Katso tästä sisällysluettelo. Lue tästä kokonainen luku kirjasta.