Olin aivan ihmeissäni ja sanoin: "Mutta enhän minä tiedä itsekään mitään enkelten kanssa parantamisesta." Tähän ääni vastasi: "Kyllä sinä tiedät. Et vain vielä Diana Cooper Uutta valoa enkeleiltä

Sisäinen Mestari | Korkeampi minä
Ohjattu mielikuvamatka, osa 2 ISBN: 978-952-9676-51-4 CD-levy DVD-kotelossa Suositushinta: 22,00 € Meidän hintamme: 18,70 €

Tämä on toinen, itsenäinen osa Taivaankaaren mietiskelymatka-äänitteiden sarjassa. Ensimmäinen osa on nimeltään Suojelusenkeli | Henkiopas.

Matkallasi sinulla on mukanasi voimalaukku, jonka olet saanut suojelusenkeliltäsi tehdessäsi Suojelusenkeli-mietiskelyä. Ellet ole tehnyt tätä mietiskelyä, voit vain kuvitella, että sinulla on mukanasi erityinen laukku - voimalaukku - johon tallennat mietiskelymatkojesi aikana saamasi symbolit ja muistot. Sinun tulee vain antaa mielikuvien virrata vapaasti ja luottaa niihin sisäisiin tuntemuksiin, joita sinulle matkan aikana syntyy.

Ensimmäinen matka vie sinut kohtaamaan Sisäisen Mestarisi, ihmisenä olemisen arvoituksen ratkaisseen valaistuneen olennon, joka toimii sisäisenä oppaanasi. Toisella matkalla sulaudut omaan Korkeampaan itseesi ja koet, millaista on tarkastella elämää Korkeamman minän näkökulmasta.

Molemmat matkat alkavat rentoutuksella, mutta valmistaudu kuitenkin matkalle lähtöön aina hyvin rauhoittaen ajatuksesi ja tyynnyttäen mielesi. Varaa itsellesi riittävästi aikaa ja sopivan rauhallinen hetki ja tila. Mielikuvamatkat kestävät noin 20 minuuttia kukin.

Anna alkumusiikin kuljettaa sinut syvälle omaan sisimpääsi. Kuuntele sitä etsien sisältäsi levollisuuden, luottamuksen ja rakkauden tunnetta.

Toivotamme Sinulle antoisia kokemuksia ja avartavia oivallusten hetkiä näiden mielikuvamatkojen parissa!

Katso tästä sisällysluettelo. Lue tästä kokonainen luku kirjasta.